Over Hollandia FM

Hollandia FM is een uniek regionaal radiostation met 24 uur per dag en 7 dagen per week gezellige lichte muziek, zoals muziek van eigen bodem ( nederpop ), schlager muziek, goud van oud, Engelstalige muziek, country muziek, piratenmuziek, Zuid Afrikaanse muziek en muziek in de streektaal.

Hollandia FM besteedt hoofdzakelijk aandacht aan muziek en artiesten van eigen bodem. Gezelligheid staat bij Hollandia FM centraal, dit klinkt niet alleen door in de muziek, maar ook in de presentatie.

Om via het internet te luisteren naar Hollandia FM, klik je op een van de muziekicoontjes rechtsbovenaan de website. We bieden verschillende livestreams aan. Tenslotte kun je via de webcam link een kijkje in de studio nemen!

Geschiedenis
Hollandia FM is in 2016 gestart met haar uitzendingen. Hollandia FM is voortgekomen uit de piratenzender “Radio Verona”. Piraten ( en piratenmuziek ) behoren tot een plattelandscultuur waarvan in het gehele uitzendgebied van Hollandia FM sprake is. Hollandia FM draagt deze cultuur een warm hart toe en regionale muziek, piratenmuziek en smartlappen, welke zo kenmerkend zijn voor de plattelandscultuur, hoor je dan ook veelvuldig voorbij komen op Hollandia FM. Bovendien staat de studio van Hollandia FM in Gelderland en komen alle dj’s van Hollandia FM uit de regio. Op deze manier staat Hollandia FM midden in de regio en is zij maximaal betrokken bij de regio en haar inwoners. Bij Hollandia FM hoor je de regio!


Edities
Hollandia FM verspreid haar radio-uitzendingen in zogenoemde ‘edities’. We zenden uit in drie verschillende edities: Editie 1, Editie 2 en Editie 3. De edities verschillen van elkaar qua reclameblokken, verder is alles exact gelijk. Door gebruik te maken van edities krijgt u per regio reclameboodschappen aangeboden die precies bij uw ontvangst omgeving aansluiten. Zie voor de exacte dekkingsgebieden van de edities op deze website.