Hollandia donateur/lid worden

Help je ons mee?
Luister je ook graag naar Hollandia FM en wil jij als trouwe luisteraar deel uitmaken van onze unieke regionale radiofamilie en zo bijdragen aan ons gezamenlijk succes? Word dan nu lid van Hollandia FM, want samen staan we sterker om Hollandia FM op zowel de kabel, glasvezel als in de ether Altijd Gezellig te houden!
Hollandia FM is haar grote groep adverteerders en trouwe donateurs/leden eeuwig dankbaar. Samen met jullie maken we Hollandia FM, een altijd gezellige radiofamilie! Hollandia FM is een stichting met o.a. veel vrijwilligers en is derhalve niet uit op torenhoge winsten. Alle verdiensten worden geïnvesteerd in ons radiostation. Anders dan de regionale, lokale en landelijke publieke omroepen ontvangt Hollandia FM geen enkele subsidie van de overheid. Voor het maken en uitzenden van programma’s zijn we afhankelijk van adverteerders en donateurs en dat steken we niet onder stoelen en/of banken!


MELD JE NU AAN ALS DONATEUR/LID OM ER ZO SAMEN VOOR TE ZORGEN DAT RADIO CONTINU BLIJFT BESTAAN!
Wil jij Hollandia FM ondersteunen in haar voortbestaan? Meld je dan nu aan als donateur/lid ( lidmaatschap Gratis )

Meld je dus nu HIER aan!

VRIJE GIFT i.p.v. DONATEUR WORDEN?
Liever geen donateur worden maar ons wel steunen middels een ( eenmalige ) vrije gift? Of ben je reeds donateur en wil je ons daarnaast nogmaals steunen met een ( eenmalige ) vrije gift? GRAAG!! Je kunt je vrije gift overmaken op banknummer: NL79RBRB0982104308 t.n.v. Stichting Hollandia FM te Nijmegen .Vermeld als betalingskenmerk ‘vrije gift’ dan komt het allemaal goed. We zijn je eeuwig dankbaar!


Wijzigingen/Contact
Ben je al lid van Hollandia FM en wil je wijzigingen doorgeven ( bijvoorbeeld een adreswijziging of wijziging van je bankrekeningnummer ) of opzeggen? Dan kun je mailen naar: info@hollandiafm.nl