Adverteren op Hollandia FM

Hollandia FM wordt in tegenstelling tot andere radiostations niet als muzikaal behangetje op de achtergrond aangezet, maar er wordt juist intensief geluisterd naar de overwegend verstaanbare muziek. Door te adverteren op Hollandia FM komt uw advertentie dan ook optimaal onder de aandacht van uw doelgroep.

Ook heerst er bij de luisteraars van Hollandia FM een grote sympathie voor het station, en hiermee dus ook voor uw product en bedrijf. Hollandia FM is door haar stichting formule niet uit op winstbedrag en kan daarom de advertentie tarieven zo laag mogelijk houden.

Hollandia FM maakt deel uit van het Intomart gfk luisteronderzoek, dat maandelijks onderzoek doet naar de luistercijfers van alle bekende radiostations. Hieruit blijkt dat Hollandia FM hoog scoort in alle leeftijdsgroepen en in alle bevolkingslagen. Gedetailleerde luistercijfers zijn op aanvraag in te zien.

Neem eens vrijblijvend contact op met één van onze commerciële medewerkers
( Marion of Dennis ) via telefoonnummer 06-49570317, via e-mail: info@hollandiafm.nl of via onderstaand contact formulier. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven.

Op alle diensten van “Stichting Hollandia FM” zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden (PDF)

Please follow & like us 🙂

Adverteren op Hollandia FM?
Bel 06-49570317